Spitfire Experience

Waarom niet moderne techniek combineren met onze geschiedenis.
Dat dachten we een aantal jaren geleden toen onze oude Spitfire, die diende als poortwachter bij ons squadron, werd vernield door een zware storm.
“We kunnen hier wel een Spitfire simulator van maken in combinatie met de Oculus VR bril”. Een project werd meteen opgestart.

Wat is er nu mooier om in een Spitfire omgeving te kunnen ervaren hoe het is om in een dogfight te belanden, of om een aantal gronddoelen te kunnen aanvallen.
Met onze software kunnen we vele scenario’s nabootsen en door de Oculus bevindt u zich in een complete 360 graden omgeving. En dat terwijl u in control bent van onze Spitfire.
We zijn al op meerdere shows geweest, zowel in Nederland als in het buitenland. Overal hebben we veel contact gehad met het publiek en staan we altijd open voor een praatje. Vele vragen kunnen we beantwoorden aangezien we allemaal operationeel 322 squadron personeel zijn.

Op dit moment zijn we druk bezig om onze simulator nog realistischer te maken. Dit proberen we door de flight controls na te bouwen zoals de echte Spitfire ze ook heeft.

U kunt ons altijd mailen voor informatie en in overleg zijn er veel mogelijkheden. Ook kunt u een reactie plaatsen op onze speciale Facebook pagina.